Een bezoek aan een optiekzaak is soms erg tijdrovend. Mensen die wegens drukke professionele bezigheden of verminderde mobiliteit opzien tegen de verplaatsing, vinden soelaas bij Mobiel Optiek van Raf De Deyn. Met zijn optiekvrachtwagen komt hij op afspraak bij u thuis.

Mobiel Optiek is een rijdende optiekzaak, die op afspraak tot voor de deur rijdt en het aanpassen of herstellen van brilglazen of -monturen onmiddellijk kan uitvoeren. Vooral minder mobiele ouderen en mensen met drukke bezigheden doen een beroep op Raf De Deyn. Niet minder dan 17 rusthuizen uit de regio behoren tot het klantenbestand van Mobiel Optiek. De rijdende winkel is ook voor rolstoelpati├źnten makkelijk toegankelijk.

De Deyn heeft de meest courante brilglazen in stock en verdeelt monturen in alle prijscategorie├źn. Naast gewone en exclusieve merken kan men in Mobiel Optiek ook terecht voor o.a. kinder- en zonnebrillen, segmentglazen en onderhoudsproducten. Na telefonische afspraak wordt ter plaatse een oogtest afgenomen, kiest men een nieuwe bril en worden de glazen geslepen en aangepast. Mobiel Optiek specialiseert zich ook in glasbrillen: brillen zonder montuur met superdunne, maar onbreekbare glazen. De glazen zijn dunner dan gelijk welke andere vergelijkbare glazen.